Openingstijden


Maandag t/m vrijdag


7.15-18.15 uur

Tante Tuit
Kruiskamplaan 1a
7152 GA Eibergen


T. 0545-725815
06-42608620


E. info@tantetuit.nl


Volg ons op Facebook
en Instagram!

Over ons

Op 15 juni 2019 is in Eibergen kinderdagverblijf Tante Tuit van start gegaan! Dit kleinschalige kinderdagverblijf biedt uw kleine spruit een veilige, geborgen omgeving met een zeer hoge kwaliteit van dienstverlening. Deze kwaliteit kunnen wij u garanderen door de kleinschaligheid van onze voorziening. De beperkte omvang betekent namelijk ook een klein team van pedagogisch professionals. Dus altijd dezelfde vertrouwde gezichten voor u en uw kind.

Tante Tuit is met 24 kindplaatsen het kleinste kinderdagverblijf in Eibergen en omstreken. Dankzij deze kleinschaligheid zijn wij in staat een hoge kwaliteit dienstverlening aan te bieden. Onze slogan is dan ook ‘Het gevoel van thuis'...


De combinatie van kleinschaligheid en kwaliteit komt onder andere tot uiting in:

  • Een hecht team van professionele pedagogisch professionals, die ondanks hun jonge leeftijd al vele jaren ervaring in het vak hebben;
  • Het prachtige pand waarin wij zijn gehuisvest;
  • De warme huiselijke sfeer van de inrichting met gevoel voor detail;
  • Het unieke pedagogisch beleid ‘de rijke speel-leeromgeving’;
  • Bitcare, het meest moderne software programma voor o.a. de communicatie naar de ouders en verzorgers;
  • Een maandelijkse nieuwsbrief met veel ‘weetjes’ en leuke foto’s.


Overtuig uzelf door per mail of een belletje een rondleiding aan te vragen. Wij laten u dan graag Tante Tuit zien en vertellen u wat meer over onze visie op kinderopvang.

Tevredenheidsonderzoek november 2020


Door middel van een tevredenheidsonderzoek hebben wij in november de ouders van tante tuit gevraagd naar hun mening over de geleverde kwaliteit van de dienstverlening. Meer dan 75 procent van de ouders hebben hier ook daadwerkelijk gebruik van gemaakt en ons gemiddeld een rapportcijfer gegeven van een 8,6.